tisdag, augusti 29, 2006

Nattliga aktiviteter

Varning! Läsning sker på egen risk.
Jag tänker vara öppen - på mitt eget lilla vis - i denna text.


Igår kväll runt 22 ändrade jag min status på msn till "inte vid datorn" och sa godnatt till alla.
Tänkte alldeles strax gå och lägga mig och sova.
Efter en stund, innan jag hunnit gå ifrån datorn, skriver snubben till mig; han jag cyklade till mitt i natten; han jag har försökt fånga sen dess.

Jag började åter igen reta honom med att han var feg, att han inte vågar låta mig komma över till honom, att han åter igen kommer banga.
Han skyllde på att jag skulle upp och jobba, 06.15, att jag skulle vara jättetrött om jag kommer över. Jag svarar med att "det är mitt eget problem".
Han säger tillslut, något liknande, "tja, film kan ju alltid vara skoj att se".
Mitt leende far upp och ner vid detta tillfälle.
Jag berättar för en annan att jag äntligen hade lyckats!
..men undersöker om så verkligen är fallet, och då jag inser att det verkligen blev bestämt på riktigt blir jag helt virrig och vet inte hur jag ska bete mig.
Jag vet då vad som kommer att ske.
Jag skrattar och hoppar runt lite och stoppar ner två kondomer i byxfickan för att vara på den säkra sidan.
La även ner plånboken i jackfickan så att jag kunde köpa lunch imorgon på jobbet eftersom jag uppenbarligen inte kommer att få med min lunchlådan som stod, och står fortfarande, i kylskåpet.
Frågar honom om han kommer öppna dörren åt mig, och som svar får jag "det beror på när du kommer, så jag vet" och jag svarar "om en kvart.. okey, haha, jag tar på mig kläder nu och cyklar iväg."

Jag går raskt ner för trapporna och in i förrådet för att ta ut min cykel samtidigt som jag har ett stort flin på läpparna. Får en flashback från sist jag gjorde exakt samma sak.
Fast denna gång hade kvällen ännu inte hunnit bli natt.
Men kolsvart var det på ett ställe, samma plats jag senast jag gick där påpekade för H att det borde finnas gatlyktor. Jag såg absolut ingenting då jag cyklade, och på båda sidorna av cykelvägen finns det buskage, vilket ger en kuslig stämning. Cyklar så fort jag kan för att undvika diverse våldsamma människor samt slippa känna mig instängd i mörker. Börjar bli andfådd. Jag har lyckats pressat på cykeln som tusan, som om jag är osäker på ifall jag ens kommer komma in till honom om jag är lite försent ute.

Svänger in på hans gård, cyklar förbi en gammal klasskompis från högstadiet, ser strax att porten till trappuppgången är öppen en liten bit - vilket innebär att jag bara kan gå upp för trapporna och sen ringa på hans dörr.
Är påväg att ringa på helt fel dörr, hade fått för mig att han bodde i lägenheten bredvid. Men såfort jag vänder huvudet ser jag namnet T och jag plingar på samtidigt som jag håller för titthålet med handen.
Hör att han reser sig upp från datorn och går till dörren; låser upp men låser strax igen då han märker att jag håller för titthålet. Jag plingar på och knackar några gånger, antar att han retas med mig. Strax hör jag honom säga att jag ska ta bort handen från tillhålet, vilket jag snart gör, och så öppnas dörren.
Och där står han.
"Hejsan" säger jag och ler, och han svarar med "Vet du inte vad titthålet är till för?" och jag bara flinar mot honom.

Han går in i lägenheten och sätter sig vid datorn där han tydligen är i full gång med att leta efter en känd dansk smyckesmakare som han är intresserad av att köpa saker ifrån. Jag tar tillfället i akt att gå på rundvandring i lägenheten. Jag har varit där en gång förut, men då kikade jag aldrig riktigt in i köket; vilket jag nu då bestämde mig för att göra. Strax går jag fram och tillbaka i rummet han sitter i och han frågar om jag är nervös, vilket jag inte är svarar jag, "Jag är aldrig nervös". Sen går jag på toaletten. Jag ler in i spegeln och godkänner det jag ser.
Då jag kommer ut därifrån har han fortfarande inte hittat rätt, och jag väljer att sätta mig i soffan en bit ifrån där jag har en chans att sitta och titta på honom. Jag ger förslag på vad han kan använda för sökord, och han svarar med att säga dumma retsamma saker.
Tillslut hittar han det han söker och kliver upp från datorn och informerar mig om att han nyss köpt en ring.
Jag ber om att få se på den, så han går fram till mig och håller fram handen. Och jag börjar fingra på ringen och ler.
Ett normalt samtal, helt avslappnat, med fingrarna på hans hand. Känns främmande, inte van att det kan vara så, vilket kändes alldeles utmärkt bra.

Vi satte oss i soffan och satte på Kill Bill 2 på DVD. Sist jag sov över hos honom kikade vi på första Kill Bill. Trots att vi knappt såg något utav den så var det rätt skoj att nu sätta på den andra delen av samma film. Efter en stund la han sig i sin säng istället, som står precis intill soffan. Jag försökte hitta en bra ställning i soffan, men gav tillslut upp och sa "Kan du hoppa in lite? soffan är obekväm" och som svar får jag "du kan lägga dig ner i soffan, det är härligt!", jag får ur mig ett "Njaaaeee" och han skrattar och lägger sig lite längre in så jag får plats framför och bredvid honom.

Jag ligger där och kikar på film och hoppas han snart ska lägga sin hand på min mage igen och vara lika mysig som sist, men inget händer.
Istället tar jag tillfället i akt och säger "vad långt bort du ligger" och flyttar mig tätt intill honom. Inget händer.
Efter en stund säger han "Du var ju inte farlig att kika på film med" och jag svarar med att krypa in i hans famn, och får automatiskt hans hand på min mage åter igen.
Strax börjar hans händer vandra över mig och jag lägger mig ännu närmare.
Vi ligger så en stund men jag kan inte låta bli att röra mig lite hit och dit, så jag säger att jag har lite svårt för att ligga still pågrund av honom, och han frågar "varför det?" då jag snabbt svarar "för att du ligger bakom mig".
Han tar tag i mitt ben och lyfter upp det lite och rör med handen på ett känsligt område, och jag frågar vad det är han gör; "Känner på tyget bara".
Jag gör detsamma på honom och märker att hans jeans är uppknäppta, vilket jag givetsvis också påpekar. Som om han inte redan visste om det..

..för att inte vara alltför detaljerat snuskig så kan jag hoppa över några bitar..

Snart halvligger han över mig och frågar med ett flin "Ska jag hämta en kondom eller ska vi sova?". Jag flinar tillbaka och svarar "Tja, en kondom låter skojigt".
Han ligger bakom mig och flyttar lite på mina ben, leker med mig och låter mig snart få uppleva något som jag inte har känt på väldigt länge.
Det känns åter igen som om jag blir av med oskulden, dock inte med samma smärta i början. Men med en ovana som inte fanns där förut.
Tiden jag har hållt mig undan själva akten har satt sina spår.
Han försöker sig på det jag enbart har upplevt en gång innan, faktiskt senast jag hade sex - vilket var längesen. Men det är något som uppenbarligen får tas om några gånger innan det ska fungera helt. Så det fick han vänta med lite.
Jag inser snart att jag visst kan ha mina ben lite hur som helst, och jag ler åt hela situationen.
Äntligen.

Men så kommer retstickan fram igen.
Han som älskar att reta gallfeber, som drygar sig.
Han avbryter! Mitt i.
Innan varken han eller jag har hunnit till den punkt man så gärna vill till.
Rättvist för båda med andra ord.
Men det var så djävulskt att jag svor åt och skrattade på samma gång.
Och sa till honom att det är väldigt bra att jag äger humor.

Men trots det har jag gått runt med ett stort leende hela dagen på jobbet.
Jag har skrattat som tusan och fått en stor rodnad såfort jag har nämnt något om natten.

Vaknade flera gånger, pågrund av att jag visste vilken tid jag skulle bli tvungen att ta mig upp och iväg.
Och då väl tiden var inne, 05.15, placerade jag mig på sängen igen efter att ha tagit på mig kläderna och tittade på honom där han låg och sov.
Såg hans ryggtavla, och jag kände bara för att krypa ner i sängen igen och somna om.
Men istället gick jag ut genom dörren, ner för trappan och cyklade iväg utan att säga hejdå.
Ville inte väcka honom.

Jag känner fortfarande hans doft.
Den ligger runt mig likt en aura. Luktade gott.

Det är rätt coolt det här.
Jag lyckades. Men samtidigt lyckades han få mig att vilja ha ännu mer - igen.
Vi har inte ens kysst varandra än.
Och jag har kommit fram till att det är ett effektivt sätt att förhindra mig ifrån att bli kär.
Vilket jag har lätt för att bli.
Risken finns dock att det blir något djupare istället.

Vi får väl se.

Inga kommentarer: