söndag, maj 21, 2006

Företagsfesten

..och så var företagsfesten över.

Jag hade lyckats planera tiden så väl att jag slutade 2 timmar före de andra (Jobbade en timme övertid i tisdags, och började en timme tidigare på fredagen, därav fick jag sluta tidigare) vilket resulterade i att jag både hann duscha, göra mig iordning och få i mig lite drickbara saker. Det sistnämnda gick iofs inte så jättebra, gick snarare trögt...

Tillslut, efter lite försening, kom vi till hotellet där vi skulle infinna oss. Många hade redan anlänt, några var som vi försenade. Det var roligt att se hur alla ser ut utanför jobbet, utanför de fula arbetskläderna. Vita byxor och skjortor, med en sorts mössa man stoppar in håret i. Med andra ord hur snyggt som helst..
Efter ett tag kom även denna A som har mitt delade intresse, trots att jag försökt få bort det stannar det ändå kvar.
Alla fick två barbiljetter var och strax sprang jag och M dit för att skaffa dricka. Vi blev positivt överraskade då de räckte över oss 2 flaskor var. Såg inte alls dumt ut, gick runt med en flaska i varje hand. Vi fick en tredje biljett var av en tjej som inte skulle dricka alkohol, vilket resulterade i 6 flaskor sammanlagt.

Sen var det dans..
Ännu en gång hänger jag med och dansar som tusan bland alla de andra. Snart ångrar jag att jag tog på mig de sablans skorna. Jag förbannade mig själv, borde ha tagit mina normala skor, men icke. Ibland är det dumt att inte följa sin vardagliga stil, men har man dem i garderoben och de är snygga så.. då får man helt enkelt tåla att få blåsor på lilltåna. Usch, idiotiskt.

Vi, alla jobbarkompisar, ställde oss i en ring på dansgolvet och gned oss mot varandra. Man kan också kalla det att vi dansade.. A stod och kladdade på en annan tjej i klassen, kändes superbra att se. Dock inte att han gjorde det, snarare att hon var med på det. Fast jag måste nämna att hon drog bort hans händer från hennes bröst ett antal gånger.
Hu, haha, pojkar alltså.
Blev strax meddragen in till mitten av en annan pojk, som faktiskt är delägare i företaget, vi dansade en stund. Senare på kvällen stod vi i samma cirkel och hade fullt upp att sjunga till musiken och röra på kroppen. Strax tar en hand tag i mig och drar in mig i mitten av cirkeln, jag förstod först inte vem det var, men det visades sig visst vara P igen, delägaren. Nu dansade vi ännu mer, både mot honom med ryggen och magen, och sen lite piruetter. Jättefint. Oh ja.
Samtidigt klappade några andra händerna och tjöt.
Lyckades få ögonkontakt med honom några gånger, och även han som har hand om oss elever, han som är personalansvarig, han som man inte ens tänker tanken på att vara närmare. Kändes lite smått konstigt.

Stället var abbonerat klockan 23 då vi alla drog iväg. M fick mig och J att dra till ett annat partyställe där tydligen A skulle vara, vilket han inte var.
Lyckades få tag i honom snart och bestämde att vi skulle träffa honom utanför systemet och sen knalla hem till honom på efterfest. Jag, J och M.
Jomenvisst.
Jag minns hur man går dit, var han bor. Men ja, vi hamnade hos A. Satt i hans soffa och glodde på honom då han var hur packad som helst och viftade med armarna till musik.
Snart lyckades jag hamna i hans säng. Rätt så duktigt gjort av mig.
Jag var lite trött..

Sen drog vi hem.
Och ja, jag utelämnade lite där med mening. ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Attans att jag inte kan göra samma sak med arbetstiderna; ta lite av en dag, lägg till på en annan och gå hem tidigare en tredje.

Sussilago sa...

daniel:
Ja, det vore skönt att alltid få ha det så. Just nu är jag "bara en elev", och har därmed tillfälle att göra så om den ansvariga går med på det. Strax går det inte lika bra längre.
Får njuta så länge det varar. :)