lördag, februari 02, 2008

Det är en viss trevlig känsla...

Det finns en viss trevlig känsla med grejen att få ett telefonsamtal och i nästa andetag vara påväg ut genom dörren för att hoppa in i en bil som körs till förarens lägenhet i grannstaden.
Det är också en viss trevlig känsla med grejen att spendera tid i soffan näst intill någon som är varm nog att värma mina frusna händer.
Det är också en viss trevlig känsla med grejen att komma på sig själv med att sitta och diskutera politik, att närvara i en riktig konversation.
Det är också en viss trevlig känsla med grejen att ligga tätt, tätt intill en kropp i skedställningen, känna en hand mot magen eller rumpan och få krypa in och bara vara.
Det är också en viss trevlig känsla med grejen att känna något tryckas mot en i skedställningen och att med ett lätt benlyft få något inträngt samtidigt som mysheten behålls.
Det är också en viss trevlig känsla med grejen att under hela natten känna av värmen ifrån en kropp, som iofs gör det svårt att riktigt sova, men det är det klart värt.
Det är också en viss trevlig känsla med grejen att vakna upp i skedställningen och åter igen få känna något tryckt bakifrån och med samma benlyft få uppleva samma inträngning.
Det är också en viss trevlig känsla med grejen att ligga i soffan med huvudet lutad mot en arm och samtidigt blicka in i akvariumet med små söta fiskar och också kunna snegla ut och se stora snöflingor falla sakta mot marken.
Det är också en viss trevlig känsla med grejen att umgås genom att spela varsitt tvspel på tumanhand, men samtidigt skratta och ge små kommentarer åt varandra och se ögonvråna och mungiporna rynka sig. Donkey Kong är grejen.
Det är också en viss trevlig känsla med grejen att, utan en aning, bli serverad pannkakor, efter att ha stannat kvar i många fler timmar än planerat.
Det är också en viss trevlig känsla med grejen att inse att vi spenderat ett dygn ihop.

Men det är en förjävla jobbig känsla med grejen att komma hem och få ensamheten och tystnaden som en smocka rätt över ansiktet och åter igen känna den där tomheten som alltid infinner sig efter att ha spenderat tid med någon.

Men det är en jävligt trevlig känsla med grejen att få ha någon nära.

Inga kommentarer: