fredag, januari 18, 2008

Rena rama jävla viljestyrkan

Jag bestämde mig tidigare idag för att nu börja vara helt konsekvent när det gäller att äta onyttiga saker. Att ha noll tolerans när det kommer till mitt sug jag får hela tiden. Kämpa emot!

Till saken hör den att, då jag började äta mat igen, har alla sug jag tidigare haft sprungit på mig. Det började först med mat, helt enkelt. Skräpmat rättare sagt. Vilket jag inte lyckades stå emot, jag tillät mig, för att inte låta hela livet kretsa runt det jag inte får stoppa i mig.
Sen var jag dum nog och provsmakade på chips igen.
Godis har aldrig varit min stora grej, men det var våldsamt jobbigt att gå i godisaffären idag och inte köpa något. Jag höll mig ifrån! Men det krävdes rena rama viljestyrkan.

Det är nämligen så här att, jag ska uppenbarligen, eller självklart, fortsätta att gå ner i vikt. Jag lyckades med 17½kg på 10 veckor, vilket nu motsvarar cirka 15kg istället, efter att ha börjat äta mat och allt. Jag har inte börjat gå neråt än, vilket jag insåg imorse, och förstod varför.
Därför måste jag köra med en jävla anamma igen.
Vill jag, så ska jag!
Svårare än så är det inte.
Om man nu inte bortser ifrån hur jävla jobbigt det är att hålla sig ifrån saker.
Förut, som jag sa till en av de som håller i hela programmet jag går, kunde jag hota mig själv med att få tarmvred ifall jag åt något, nu har jag inget att hota med längre.
Därmed ska viljestyrkan in igen.

Jag ska ha en dag då jag får äta någonting, så det inte blir så himlans jobbigt. Men det blir inget utav det nu, eftersom lördagar vore en bra dag. Men lite sent påtänkt, pågrund av att jag redan låtit mig äta något onyttigt denna vecka. Det vore att fuska att även äta något imorgon!

Ja, det blir värsta projektet detta, men det är ju fanimej värst i början!

Nu ska jag äta ett äpple och lite nötter och njuta av att jag pumpat upp mina muskler idag. Jag rekommenderar förövrigt inte att bära upp en 14kg tung låda ifrån parkeringen och uppför tre våningar, efter att man tränat styrke. Särskilt inte när man även har en till låda, samt påse med mat.
Blir lite jobbigt.

Men viljestyrkan funkar även där.
Ha!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha...(eller kanske inte alls haha)
Var det jag som fick igång ågren symtom i morse eller?
Usch vad hemsk jag är.....med min otippade appropå fråga =)

Du kommer klara allt min sköna böna!

Kram Hill!

Sussilago sa...

Knäppo:
Haha, njae, det kan jag väl inte direkt påstå. :P Jag skrev inlägget igår förstår du ;)

Puss!

Anonym sa...

Ahhggh... okej då =)

Lustigt att vi snackade om det bara samma dag som jag trodde.
Hihi....jag är bäst(is) med dig!

Sussilago sa...

Knäppo igen: Hehe mm :D du är så söt så bäst(is)en. :P